Elon Musk: H Tesla θα είναι κερδοφόρα μέσα στο 2018

Σχετικά άρθρα

Ο Elon Musk ήταν αρκετά δραστήριος -για ακόμα μια φορά- στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, καθώς απάντησε δεικτικά σε μια ανάρτηση του Economist, η οποία έλεγε ότι η Tesla θα χρειαστεί επιπλέον κεφάλαια ύψους 2,5 με 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων φέτος.

Ο Musk δεν άργησε να απαντήσει, και αφού πρώτα πέταξε την σπόντα του για τον Economist, έγραψε:

Ο Economist συνήθως ήταν βαρετός, αλλά έξυπνος με ένα οξύ πνεύμα.Τώρα είναι απλά βαρετός. Η Tesla θα είναι επικερδής και θα έχει θετική ταμειακή ροή το τρίτο και το τέταρτο τρίμηνο του έτους, οπότε δεν χρειάζεται να συγκεντρωθούν χρήματα.

Να θυμίσω ότι η αμερικάνικη εταιρία έκανε ρεκόρ παραγωγής το πρώτο τρίμηνο του 2018, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η τιμή της μετοχής της έως 7%. Επίσης, η παραγωγή του Model 3 φαίνεται να μπαίνει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι που θα βοηθήσει περαιτέρω τα οικονομικά στοιχεία της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...

Η Tesla απολύει πάνω από το 10% των εργαζομένων της σε όλο τον κόσμο

Η Tesla θα απολύσει πάνω από το 10% του εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σύμφωνα με εσωτερικό υπόμνημα της εταιρείας, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη...