Η Infiniti ετοιμάζει νέα πλατφόρμα για τα ηλεκτρικά της

Σχετικά άρθρα

Η Infiniti ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια νέα πλατφόρμα για τα ηλεκτρικά της μοντέλα, που θα αντλούν σχεδιαστικά στοιχεία από το Q Inspiration Concept.

Η πλατφόρμα θα χρησιμοποιηθεί και σε ένα ηλεκτρικό μοντέλο που θα κατασκευαστεί στη Κίνα μέσα στην επόμενη πενταετία, αναμένεται το 2021.Η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά το μοντέλο θα είναι ένα από τα πέντε νέα οχήματα που θα κατασκευαστούν στην Κίνα κατά τη διάρκεια των επόμενων πέντε ετών.

Η Infiniti δήλωσε ότι η σημερινή ανακοίνωση επιβεβαιώνει τη “δέσμευσή της στην ηλεκτροκίνηση”. Η αυτοκινητοβιομηχανία λέει ότι αυτή η απόφαση θα ανοίξει το δρόμο για οχήματα με “αυξημένη απόδοση και οικονομία καυσίμου καθώς και με χαμηλότερες εκπομπές ρύπων”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Η teasάρει το Infiniti Vision QE Concept

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα 2 teasers φωτογραφίες του Vision QE Concept, του πρωτότυπου που θα βασίζεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Πρόκειται...