Δες πάνω από 70 Lamborghini να γιορτάζουν τα 50 χρόνια ενασχόληση του Valentino Balboni

Σχετικά άρθρα

Valentino Balboni δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. O 69-χρονος Ιταλός έχει συνδεθεί όσο κανένας άλλος με την Lamborghini, και μέχρι το 2008 υπήρξε επίσημος δοκιμαστής της, καθώς τότε πήρε “υποχρεωτική” σύνταξη εξαιτίας της Ιταλικής νομοθεσίας.

Ήταν για 40 χρόνια οδηγός εξέλιξης όλων των αυτοκινήτων της Lamborghini, έχοντας οδηγήσει πάνω από το 80% όλων των αυτοκινήτων που έχει κατασκευάσει η ιταλική εταιρία παραγωγής ονείρων.

Στο παραπάνω video θα δεις περισσότερα από 70 ιδιοκτήτες μοντέλων της Lamborghini να έχουν μαζευτεί στην Sant’Agata Bolognese, έδρα της Lamborghini, από όπου ξεκίνησε μια ξεχωριστή εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων συνεργασίας του Balboni με την ιταλική εταιρία.

Διάβασε επίσης

Αποκλειστική Ελληνική συνέντευξη με τον Valentino Balboni

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...