Elon Musk: Το τετρακίνητο Tesla Model 3 θα είναι καλύτερο από την BMW M3

Σχετικά άρθρα

Ο Elon Musk μέσω Twitter έδωσε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την κορυφαία έκδοση του Model 3. Πρόκειται για την τετρακίνητη performance έκδοση, με τους δύο ηλεκτροκινητήρες -έναν ανά άξονα- με τον Musk να ανακοινώνει πως θα είναι σε θέση να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα, θα έχει τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα και αυτονομία 500 χλμ.

Θα κοστίζει 78.000 δολάρια με όλο τον πρόσθετο εξοπλισμό (ζάντες 20″, χρώμα, carbon spoiler,ασπρόμαυρο εσωτερικό κτλ), λίγο περισσότερο από την BMW M3 στις ΗΠΑ, η οποία ξεκινά από τις 66.500 δολάρια, με τον Musk να συμπληρώνει πως το Model 3 AWD Performance θα προσφέρει καλύτερο χειρισμό από την M3, ενώ θα είναι και κατά 15% γρηγορότερο από το γερμανικό μοντέλο, μιας και αυτό κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα.

Η επιλογή της τετρακίνησης στο Model 3 θα κοστίζει 5.000 δολάρια, με το μοντέλο να χρειάζεται 4,5 δευτερόλεπτα για να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα, να έχει τελική ταχύτητα 225 χλμ/ώρα και αυτονομία 500 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...
Autoblog.gr