H Subaru ανακοίνωσε το νέο επιχειρηματικό της πλάνο

Σχετικά άρθρα

Πριν περίπου έναν μηνα, η Subaru ανακοίνωσε ότι ο Tomomi Nakamura θα εκτελεί τα χρέη του πρόεδρου. Σήμερα, ο Nakamura ανακοίνωσε το νέο μεσοπρόθεσμο επιχειρηματικό πλάνο της εταιρίας του, το οποίο ονομάζεται STEP. Το όνομα προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Speed, Trust, Engagement and Peace (ταχύτητα, εμπιστοσύνη, αφοσίωση και ειρήνη), και αυτό αναφέρει ότι θα δούμε πολλά νέα μοντέλα μέχρι το 2025.

Το πλάνο στοχεύει στη βελτίωση της εικόνας της εταιρείας μετά την παραδοχή ότι οι υπάλληλοι της Subaru πλαστογραφούσαν τις μετρήσεις κατανάλωσης για τουλάχιστον πέντε χρόνια. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η ιαπωνική εταιρία θα εφαρμόσει μια σειρά μεταρρυθμίσεων της εταιρικής κουλτούρας για να εξασφαλίσει ότι θα γίνει η εταιρεία που κάνει το σωστό, με τον σωστό τρόπο.

Το STEP περιλαμβάνει νέα ή ανασχεδιασμένα μοντέλα κάθε χρόνο, με την σχεδιάση τους να γίνεται πιο επιθετική. Ακόμα, σύντομα θα δούμε το XV Hybrid, το οποίο θα αποτελέσει το πρώτο υβριδικό της εταιρείας, ενώ μέχρι το 2022 θα κυκλοφορήσει και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της. Χάρη σε αυτές τις προσπάθειες, η Subaru αναμένει να αυξήσει τις πωλήσεις σε όλες τις μεγάλες αγορές και να πουλάει 1,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα ετησίως από το 2025 και να γίνει η κορυφαία εταιρία σε ότι αφορά την κερδοφορία.

Επιπλέον, η Subaru θα πάρει πρωτοβουλίες για την βελτίωση της ποιότητας, που αποσκοπούν να δώσουν στους ιδιοκτήτες των μοντέλων της γαλήνη (peace of mind, ειρήνη του μυαλού). Για να επιτευχθεί αυτό, η Subaru θα αναθεωρήσει όλες τις διαδικασίες, από το σχεδιασμό των προϊόντων της έως την παραγωγή, για να εξασφαλίσει την συνολική ποιότητα. Για να γίνει αυτό, ανακοίνωσε επενδύσεις 150 δισεκατομμυρίων ¥ (€1,14 δισεκατομμύρια), σε διάστημα 5 ετών.

Τέλος, η Subaru θα ενισχύσει τις προσπάθειες της για την εξάλειψη των θανάτων από τροχαία ατυχήματα μέχρι το 2030 και γι’αυτό θα συνεχίσει να βελτιώνει τις τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, όπως το Eyesight, καθώς θα βελτιώσει περαιτέρω την παθητική ασφάλεια των οχημάτων της. Η εταιρία θα εξοπλίζει τα οχήματα της με τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 2 μέχρι το 2020, ενώ μέχρι το 2024 θα διαθέτουν Επιπέδου 4.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

Συνεργασία Subaru και Panasonic για προμήθεια μπαταριών

Στις 31 Ιουλίου του 2023 η Subaru και η Panasonic Energy ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν συζητήσεις για την οικοδόμηση μιας μεσο-μακροπρόθεσμης συνεργασίας για να...