Πρέπει να ακούσεις το νέο Ford Fiesta ST με εξάτμιση της Milltek

Σχετικά άρθρα

Πολλοί είναι εκείνοι που κατηγόρησαν τη Ford για την τοποθέτηση του ολοκαίνουργιου 1.500αρη EcoBoost κινητήρα στο νέο Fiesta ST, όντας σκεπτικοί τόσο για τις επιδόσεις του νέου pocket-rocket, όσο και για τον ήχο του νέου τρικύλινδρου συνόλου. Το αποτέλεσμα διέψευσε τους πάντες και το νέο Fiesta ST παραμένει το πιο ολοκληρωμένο και fun-to-drive μικρό αυτοκίνητο επιδόσεων.

Τα πάντα, όμως, επιδέχονται βελτίωσης, και στο παραπάνω video θα δεις και κυρίως ακούσεις τον ήχο που παράγει η νέα -νόμιμη- εξάτμιση της Milltek Sport για το μοντέλο της Ford. Η εταιρία δεν αναφέρει αν έχουν αλλάξει τα νούμερα απόδοσης του Fiesta ST, αλλά να θυμίσω ότι το νέο της μοντέλο της Ford αποδίδει 200 άλογα και 290 Nm ροπής, που του χαρίζει επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 232 χλμ/ώρα, με το βάρος του να αγγίζει τα 1.187 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...