PSA: Όλα τα μοντέλα του ομίλου πληρούν τα πρότυπα του WLTP

Σχετικά άρθρα

Με ανακοίνωση του, το Groupe PSA επιβεβαιώνει ότι όλα τα μοντέλα των Peugeot, Citroen, DS, Opel και Vauxhall πληρούν το πρωτόκολλο του WLTP, το οποίο τίθεται υποχρεωτικά σε ισχύ από 1η Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκτελεστικός πρόεδρος του τμήματος ποιότητας και τεχνολογίας του ομίλου, Gilles Le Borgne, δήλωσε:

Οι τεχνολογικές μας επιλογές για τη μείωση των ρύπων όπως το σύστημα SCR (Selective Catalytic Reduction) για όλους τους πετρελαιοκινητήρες που παρουσιάστηκαν το 2013 και πιο πρόσφατα η τεχνολογία GPF (Gasoline Particulate Filter) για τους βενζινοκινητήρες άμεσου ψεκασμού, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες μας συμμορφούμενα και φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα διατηρώντας τον ηγετικό μας ρόλο στη μείωση των εκπομπών ρύπων.

Όπως ξέρεις, κάθε νέο μοντέλο που εφ’εξής θα πωλείται στην Ευρώπη θα μετριέται στον κύκλο WLTP. Αυτή είναι μια πιο αυστηρή και πιο μακρά δοκιμασία που αναπτύχθηκε για να αντικατοπτρίζει καλύτερα την πραγματική κατανάλωση και τις εκπομπές των αυτοκινήτων, από ό,τι η προηγούμενη δοκιμασία σε κύκλο NEDC.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...