Το BMW iNEXT Concept αποκαλύπτεται

Σχετικά άρθρα

Το πιο αποκαλυπτικό teaser του iNEXT Concept, μέχρι σήμερα, έδωσε πριν από μερικά λεπτά η BMW. Το πρωτότυπο είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό crossover που θα περάσει στη παραγωγή το 2021 και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Dingolfing.

Η νέα τεχνολογική ναυαρχίδα θα ενσωματώνει όλες τις σημαντικές στρατηγικές καινοτομίες σε ένα όχημα προδιαγραφών δρόμου, με τον Harald Krüger να δηλώνει:

Η BMW τον επόμενο μήνα θα παρουσιάσει το iNEXT Concept. για ένα α

Το project iNEXT αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο μας για το μέλλον. Θα ωφελήσει ολόκληρη την εταιρία και όλες τις μάρκες μας. Για πρώτη φορά, συνδυάζουμε όλες τις βασικές τεχνολογίες για τη μετακίνηση του μέλλοντος σε ένα όχημα.

Το iNEXT είναι πλήρως ηλεκτρικό, πλήρως συνδεδεμένο και παράλληλα προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο αυτοματοποιημένης οδήγησης. Σήμερα δώσαμε σε όλους τους μετόχους μας μία πρώτη εικόνα από τη σχεδίαση του BMW iNEXT. Αργότερα, μέσα στη χρονιά, θα παρουσιάσουμε το BMW iNEXT ως πρωτότυπο Vision Vehicle.

Με αυτονομία 700 χλμ

Το μοντέλο παραγωγής, που θα είναι SUV, αναμένεται να ονομαστεί i9 και θα έχει αυτονομία 700 χλμ, μιας και θα διαθέτει τις νέες μπαταρίες -πέμπτης γενιάς- που ετοιμάζει η BMW.

Θα εξοπλίζεται με αυτόνομη τεχνολογία επιπέδου 4. Εκπρόσωπος της BMW δήλωσε πως θα έχει την μορφή και το μέγεθος ενός X5, αλλά θα έχει εντελώς διαφορετικό εσωτερικό και θα μπορεί να μεταφέρει με άνεση πέντε επιβάτες, ενώ θα φέρει νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας στο εσωτερικό, που θα συναντάμε για πρώτη φορά σε μοντέλο μαζικής παραγωγής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...