Έτσι θα είναι η νέα BMW M3 [Renderings]

Σχετικά άρθρα

Βρισκόμαστε μερικές ημέρες προτού η BMW παρουσιάσει επίσημα τη νέα Σειρά 3 και βασιζόμενος στις πιο πρόσφατες spy φωτογραφίες της, ο Aksyonov Nikita ετοίμασε μερικές renderings φωτογραφίες από το πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα M3.

Η νέα γενιά της BMW M3 αναμένεται να είναι ελαφρύτερη και γρηγορότερη, ακόμη και από την τωρινή M3 CS. Με τη νέα Σειρά 3 να χρησιμοποιεί την CLAR πλατφόρμα που κάνει χρήση αλουμινίου, χάλυβα υψηλής αντοχής και carbon στις κολώνες του σασί, στα πλαίσια των θυρών και στο τούνελ μετάδοσης, η νέα M3 θα ζυγίζει λιγότερο από τα 1.585 κιλά της M3 CS, μιας και θα διαθέτει ακόμη περισσότερο carbon.

Μηχανικά θα φορά τον 3,0-λιτρο S58 εξακύλινδρο κινητήρα, την εξέλιξη του 3,0-λιτρου S55 εξακύλινδρου turbo κινητήρα που συναντάμε στις τωρινές M3/M4. Θα είναι απόδοσης 475 ίππων και 600 Nm ροπής με τις αναφορές να θέλουν την M3, να προσφέρεται και ως τετρακίνητη, με το σύστημα να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό και να είναι λιγότερο πολύπλοκο από το xDrive της τωρινής M5. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται τόσο με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, όσο και με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το αυτοκίνητο θα έχει ιδανική κατανομή βάρους (50:50), με την πλατφόρμα CLAR να συμβάλει στη σημαντική βελτίωση της στρεπτικής ακαμψίας. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στους δρόμους το 2020.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...