Δες την twin-turbo Lamborghini Huracan της Extreme Tuners να βγάζει 1.070 άλογα στους τροχούς

Σχετικά άρθρα

Πριν περίπου 11 μήνες, η Extreme Tuners είχε ανακοινώσει ότι ετοιμάζει μια Lamborghini Huracan με σκοπό να την κάνει να αποδίδει 3.500 ίππους. Σήμερα, στη σελίδα του ελληνικού βελτιωτικού οίκου του Σπύρου Πανόπουλου βλέπουμε το αυτοκίνητο να δοκιμάζεται για πρώτη φορά στο δυναμόμετρο.

Η περιγραφή του video αναφέρει ότι τα διπλά turbo που έχουν τοποθετηθεί στον V10 κινητήρα του ιταλικού supercar δουλεύουν με πίεση 7 psi (0,48 bar), και η απόδοση στους τροχούς έφτασε του 1.070 ίππους. Το νούμερο αυτό ήρθε με χρήση απλής βενζίνης και μεταφράζεται σε 1.300 άλογα στον στρόφαλο.

Η εταιρία δηλώνει ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, καθώς περίμενε αυτά τα νούμερα με πίεση 14 psi (0,96 bar). Τέλος, ο βελτιωτικός οίκος τόνισε ότι κατασκευάζει μια νέα πολλαπλή εισαγωγής και με χρήση αγωνιστικής βενζίνης σκοπεύει να ανέβει ξανά στο δυναμόμετρο.

Σύμφωνα με παλιότερες πληροφορίες, ο 5.2-λίτρων V10 κινητήρας θα υποκυβιστεί κατά 200 κ.εκ., και θα τοποθετηθούν δύο turbo των 91 χιλιοστών, με τον κινητήρα να στροφάρει στις 12.000 σ.α.λ., με στόχο πάλι τα 3.500 άλογα, ενώ θα υπάρχει και μια πιο ήπια έκδοση με απόδοση 2.500 άλογα. Μελλοντικά, ίσως υπάρχει και η επιλογή για 5.000 άλογα, προκειμένου να πετύχουν το εξωπραγματικό νούμερο των 1.000 ίππων ανά λίτρο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...