Η Mitsuoka παρουσιάζει το Rock Star, ένα MX-5 που μοιάζει με Corvette Stingray

Σχετικά άρθρα

Η ιαπωνική εταιρία Mitsuoka παρουσιάζει το Rock Star. Τι είναι αυτό; Ένα Mazda MX-5 τελευταίας γενιάς (ND) που έχει νέο σώμα που μοιάζει στην Chevrolet Corvette δεύτερης γενιάς (C2), γνωστή και ως Stingray.

Το σώμα είναι εντελώς νέο, με τις πόρτες και τους καθρέπτες να είναι τα μόνο στοιχεία που παραμένουν ίδια από το MX-5. Ο κινητήρας είναι ο 1.500αρης SKYACTIV-G απόδοσης 132 ίππων με 152 Nm ροπής. Η αυθεντική Corvette Stingray φορούσε έναν V8 5,3-λίτρων κινητήρα απόδοσης 253 και 365 ίππων.

Το Rock Star κατασκευάστηκε προκειμένου η Mitsuoka να γιορτάσει τα 50στα της γενέθλια. Θα βγει σε μόλις 200 μονάδες που θα προσφέρονται σε έξι εξωτερικά χρώματα (Los Angeles Blue, Chicago Red, New York Black, Cisco Orange, Washington White και Arizona Yellow).

Στην Ιαπωνία ξεκινά από τις 4.688.200 γιεν (36.095 ευρώ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επεκτείνεται στην Ευρώπη η XPeng

Η XPeng έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την αγορά της Ευρώπης, έχοντας ήδη παρουσία στη Νορβηγία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία, πουλώντας τα...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr