Εκατοντάδες καινούριες Maserati κάηκαν σε λιμάνι της Ιταλίας

Σχετικά άρθρα

Στο λιμάνι της Σαβόνα στη Λιγουρία της Ιταλίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, εκατοντάδες ολοκαίνουργιες Maserati καταστράφηκαν λόγω φωτιάς που προκλήθηκε από την κακοκαιρία.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε όταν το νερό της θάλασσας πλημμύρισε το λιμάνι, με αποτέλεσμα το αλμυρό νερό να προκαλέσει βραχυκύκλωμα και εκρήξεις στις μπαταρίες των αυτοκινήτων. Οι Maserati που κάηκαν είχαν προορισμό την Μέση Ανατολή, ενώ από την φωτιά καταστράφηκαν και άλλα φορτηγά και οχήματα.

Πρόκειται για το δεύτερο τέτοιο περιστατικό που συμβαίνει στο λιμάνι της Σαβόνα μέσα σε μόλις επτά ημέρες. Στις 23 Οκτωβρίου, η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή καταστρέφοντας εντελώς το κτήριο της λιμενικής αρχής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...