Η Aston Martin παρουσίασε σήμερα στο Goodwood Festival of Speed τις Heritage Racing εκδόσεις της νέας Vantage. Αυτές γιορτάζουν τα 60 χρόνια από το “1-2” που πέτυχε η αγωνιστική ομάδα της βρετανικής εταιρίας στον 24ωρο αγώνα του Le Mans, καθώς και τα 70 χρόνια από την πρώτη φορά που έτρεξε η εταιρία στο Goodwood Motor Circuit.

Η παραγωγή των Vantage Heritage Racing Editions θα περιοριστεί στα 60 αυτοκίνητα και κάθε ένα θα προσφέρεται με μια επιλογή από έξι διαφορετικά liveries, εμπνευσμένα από μερικά από τα πιο θρυλικά αγωνιστικά της Aston, όπως το Razor Blade, το Ulster, το DB3S, το AMR1 και το DBR9, καθώς και τον σύγχρονο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Όλα τα αυτοκίνητα θα έχουν την υπογραφή του τμήματος “Q by Aston Martin” με τις Vantage Heritage Racing Editions να διαθέτουν ένα νέο αεροδυναμικό bodykit. Έτσι, στο εμπρός μέρος υπάρχει ένα μεγαλύτερο carbon splitter, η πίσω αεροτομή αυξάνει την κάθετη δύναμη στα 194 κιλά στα 306 χλμ/ώρα, ενώ τέλος υπάρχει το πακέτο sports plus που περιλαμβάνει carbon λεπτομέρειες στο εσωτερικό και νέες ελαφρύτερες ζάντες.