ΗΠΑ: Αστυνομικός παραβιάζει στοπ, προκαλεί τροχαίο, συλλαμβάνει αυτόν που τράκαρε για να “καλυφθεί”

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη εβδομάδα ένας αστυνομικός στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, ενώ οδηγούσε ένα Jeep Patriot της αστυνομίας που δεν έφερε διακριτικά, παραβίασε ένα στοπ.

Η απερισκεψία του αυτή είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί ατύχημα με ένα διερχόμενο Honda Civic, με τον αστυνομικό, προκειμένου να καλύψει το λάθος του, να συλλαμβάνει τον 27χρονο οδηγό του Honda ως υπαίτιο για το τροχαίο.

Ωστόσο η κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού απέδειξε το τι πραγματικά είχε συμβεί, με τον αστυνομικό να συλλαμβάνει τον 27χρονο λέγοντας του συνέχεια που τράκαρε έναν αστυνομικό, ενώ ποτέ δεν τον ρώτησε εάν είναι εντάξει στην υγεία του.

Γενικά, η συμπεριφορά του αστυνομικού προς τον οδηγό που τράκαρε, ήταν λες και είχε να κάνει με κάποιον εγκληματία. Η αστυνομία του Μίσιγκαν δήλωσε μονάχα πως διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, με τον αστυνομικό να έχει σπάσει την μια κλείδα του και ένα πλευρό, ενώ ο 27χρονος οδηγός υπέστη μονάχα μικρούς τραυματισμούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...