Πλέον μπορείς να προσθέτεις μπλόκα τροχαίας στο Google Maps

Σχετικά άρθρα

Η Google αναβάθμισε περαιτέρω την εφαρμογή Google Maps σε iOS και πλέον οι χρήστες, εκτός του ότι μπορούν να βλέπουν σε ποια σημεία του ελληνικού και του παγκόσμιου οδικού δικτύου, υπάρχουν κάμερες ελέγχου ταχύτητας, μπορούν να προσθέσουν οι ίδιοι και σημεία που υπάρχουν μπλόκα της τροχαίας. Η συγκεκριμένη λειτουργία ήταν διαθέσιμη εδώ και μερικούς μήνες σε Android συσκευές.

Η Google πρόσθεσε και άλλες λειτουργίες, τόσο σε iOS όσο και σε Android συσκευές. Πρόκειται για την δυνατότητα αναφοράς νέων περιστατικών, όπως ατυχήματα, έργα, κυκλοφοριακή συμφόρηση, κλειστή λωρίδα κυκλοφορίας, χαλασμένο όχημα και αντικείμενα που βρίσκονται στον δρόμο, όπως πέτρες, λάδια, συντρίμμια κτλ. Να σημειωθεί πως οι αναφορές αυτές εμφανίζονται στον χάρτη σε πραγματικό χρόνο, και έτσι ενημερώνονται άμεσα οι υπόλοιποι χρήστες/οδηγοί της εφαρμογής.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να αναφέρεις κάποιο νέο περιστατικό, είναι να πατήσεις το σύμβολο “+” και στη συνέχεια να επιλέξεις τι θέλεις να αναφέρεις.

Διάβασε επίσης

Ο απλός και ανατριχιαστικός τρόπος που το Google Maps γνωρίζει την κίνηση στους δρόμους

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...