O Gerhard Berger πουλά τη Ferrari F40 του

Σχετικά άρθρα

O Gerhard Berger έτρεξε στο πρωτάθλημα της Formula 1 για 14 σεζόν, εκκινώντας σε 210 αγώνες. Κατάφερε να κατακτήσει 10 νίκες, να ανέβει 48 φορές στο βάθρο και να πάρει 12 pole position. Έτρεξε με τις ομάδες της ATS, Arrows, Benetton, Ferrari, και McLaren, τερμάτισε δυο χρονιές στην 3η θέση (και τις δύο με τα χρώματα της Ferrari), και έχει πετύχει 21 ταχύτερους γύρους.

Αποσύρθηκε από την F1 το 1997, και έκτοτε συνεχίζει να βρίσκεται στο χώρο των αγώνων, είτε ως ιδιοκτήτης ομάδας (κατείχε το 50% της Toro Rosso), είτε σε ρόλο μέσα στη FIA (επικεφαλής των επιτροπής μονοθέσιων) , ενώ τελευταία διατελεί πρόεδρος της ITR, του promoter του DTM.

Μεταξύ άλλων, στο γκαράζ του υπάρχει και αυτή κόκκινη Ferrari F40, την οποία έχει βγάλει προς πώληση. Πιο συγκεκριμένα θα βγει στο σφυρί από τον οίκο RM Sotheby’s, με την εκτιμώμενη τιμή πώλησης να κυμαίνεται μεταξύ του €1 εκατ. και €1,2 εκατ.

Ο Berger αγόρασε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τον Μάιο του 2019, και μαζί με τους προηγούμενους ιδιοκτήτες (από την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη), έχουν γράψει συνολικά 30.000 χλμ. με το ιταλικό supercar.

ΠηγήRM Sotheby's

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί ένα σπάνιο κόκκινο Lexus LFA του 2012 με μόλις 431 χλμ.

Η Lexus έδινε την επιλογή 28 αποχρώσεων για το LFA και τα περισσότερα που βγήκαν από το εργοστάσιο της στη πόλη Motomachi της Ιαπωνίας...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr