Το leasing της Bugatti Chiron Sport στις ΗΠΑ είναι πανάκριβο

Σχετικά άρθρα

Η τιμή της Bugatti Chiron Sport στις ΗΠΑ ξεκινά από τα 3,5 εκατ. δολάρια και αναρωτήθηκες ποτέ πόσο είναι το κόστος leasing για ένα τέτοιο hypercar; Σύμφωνα με το video, αν κάποιος θέλει να πάρει με leasing μια Bugatti Chiron Sport θα πρέπει να δώσει προκαταβολή 358.000 δολαρίων και να πληρώνει είτε 52.196 δολάρια τον μήνα για ένα συμβόλαιο 3 ετών, είτε 65.950 δολάρια τον μήνα για συμβόλαιο 2 ετών.

Ο οδηγός δεν θα πρέπει να διανύει περισσότερα από 4.000 χλμ τον χρόνο, με το μίσθωμα να περιλαμβάνει και το κόστος του σέρβις του αυτοκινήτου.

Η Chiron Sport ξεχωρίζει από την “απλή” Chiron λόγω του μειωμένου βάρους της κατά 18 κιλά, έχοντας νέες ελαφρύτερες ζάντες και περισσότερο carbon, με τους υαλοκαθαριστήρες να είναι κατασκευασμένοι από αυτό και να ζυγίζουν 77% ή 1,4 κιλά λιγότερο από τους υαλοκαθαριστήρες της Chiron. Φέρει 10% πιο σφικτή ανάρτηση, βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης, βελτιωμένο πίσω διαφορικό με Dynamic Torque Vectoring και νέες ρυθμίσεις σε όλα τα προγράμματα λειτουργίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...