Εξαιρετικής λεπτομέρειας Delta Integrale από Lego χρειάστηκε 15 μήνες για να ολοκληρωθεί

Σχετικά άρθρα

Η θρυλική Lancia Delta Integrale, σε αγωνιστική μορφή, έγινε πλέον και Lego, με τον δημιουργό του εν λόγω κιτ να αναφέρει ότι χρειάστηκε 15 μήνες για να σχεδιάσει και να τελειοποιήσει όλα τα κομμάτια του αυτοκινήτου, για να δημιουργήσει την αγωνιστική Lancia.

Χρησιμοποιώντας κομμάτια από Lego Technic και Lego Creator, ο κατασκευαστής συναρμολογούσε και αποσυναρμολογούσε τα κομματάκια, έτσι ώστε να τα σχεδιάσει κατάλληλα, καθώς ήθελε το τελικό προϊόν να έχει την υψηλότερη πιστότητα, με το αμάξωμα να είναι βαμμένο στο χέρι.

Παράλληλα ήθελε να κρατήσει το βάρος χαμηλά, με το αμάξωμα να διαθέτει πολλές λεπτομέρειες, με το τελικό προϊόν να χαρακτηρίζεται εξαιρετικό. Οι λεπτομέρειες συνεχίζονται και στο εσωτερικό, καθώς διακρίνεται το χαρακτηριστικό τιμόνι και τα όργανα στο ταμπλό.

Η αγωνιστική Lancia Delta Integrale αποτελείται από 2.584 τουβλάκια Lego και διαθέτει όλο το σύστημα διεύθυνσης και μετάδοσης, όπως ακριβώς το πραγματικό αυτοκίνητο.

ΠηγήLego Ideas

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...