Audi TTS Competition Plus και TT Bronze Selection

Σχετικά άρθρα

Δύο νέες εκδόσεις του TT παρουσίασε σήμερα η Audi. Πρόκειται για τα TTS Competition Plus και TT Bronze Selection με το πρώτο να φορά τον 2.0 TFSI κινητήρα απόδοσης 320 ίππων με 400 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,5 δευτερόλεπτα στην Coupe έκδοση και σε 4,8 δευτερόλεπτα στην Roadster, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο S tronic κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης. Επίσης στον βασικό εξοπλισμό υπάρχει το σύστημα ελεγχόμενων αμορτισέρ Audi magnetic ride, LED προβολείς, φιμέ τζάμια, το λογότυπο της Audi στα μαρσπιέ, κόκκινες δαγκάνες φρένων, μαύρες γυαλιστερές ζάντες 20″, σταθερή αεροτομή και είναι διαθέσιμο στα χρώματα chronos gray, glacier white, tango red και turbo blue.

Στο εσωτερικό υπάρχει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3″, δερμάτινες επενδύσεις, carbon διακοσμητικά και κόκκινες ή μπλε ραφές.

Η Bronze Selection έκδοση προσφέρεται τόσο στο TT όσο και στο TTS, με την επένδυση των καθισμάτων, η κεντρική κονσόλα και οι αεραγωγοί στο εσωτερικό να διαθέτουν ένα λεπτό μπρούτζινο φινίρισμα, ενώ χάλκινες ραφές αντίθεσης τονίζουν τα bucket καθίσματα sport plus. Τα διαθέσιμα χρώματα για το αμάξωμα περιλαμβάνουν τα chronos gray, glacier white και mythos black, τα οποία ταιριάζουν με την κομψή μπρούτζινη απόχρωση στις ζάντες 20 ιντσών.

Στον βασικό εξοπλισμό υπάρχουν LED φωτιστικά σώματα, ηχοσύστημα B&O, ένθετα από αλουμίνιο και δερμάτινες επενδύσεις. Οι απολήξεις της εξάτμισης είναι χρωμιομένες, ενώ η μάσκα σε μαύρο γυαλιστερό χρόνο στο TT και σε μαύρο ματ τιτανίου στο TTS.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες ζητούν νέα στρατηγική από την ΕΕ ώστε να γίνουν ξανά ανταγωνιστικές

Με τις πωλήσεις των ευρωπαϊκών αυτοκινητοβιομηχανιών να μειώνονται και τα γραφειοκρατικά εμπόδια να αυξάνονται, οι αυτοκινητοβιομηχανίες της Γηραιάς Ηπείρου ζητούν μια νέα ευρωπαϊκή στρατηγική...