Η Lexus teasάρει για τελευταία φορά το νέο F-Sport μοντέλο, αύριο η παρουσίαση

Σχετικά άρθρα

Η Lexus συνεχίζει να χρησιμοποιεί τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να teasάρει ένα μοντέλο, το οποίο θα παρουσιαστεί αύριο στις 18:00 ώρα Ελλάδας. Αυτό θα είναι ένα νέο F-Sport μοντέλο, χωρίς να γίνονται γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι αυτό διαθέτει κάλυμμα κινητήρα με το λογότυπο F-Sport, θα είναι σε κόκκινο χρώμα, και απ’ότι φαίνεται θα είναι ένα σεντάν μοντέλο. Στις αρχές του μήνα, η Lexus είχε κάνει γνωστό ότι θα παρουσιάσει τον ερχόμενο Νοέμβριο τρία γρήγορα F μοντέλα, τα IS F, LS F και LC F.

Αν πρόκειται για κάποιο από αυτά, το πρώτο θα φορά τον ατμοσφαιρικό 5,0-λιτρων κινητήρα του RC F, απόδοσης 481 ίππων με 536 Nm ροπής, ενώ τα LC F και LS F θα φορούν έναν νέο V8 twin-turbo 4,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 670 ίππων με 650 Nm ροπής.

Δες ακόμα

Η Lexus teasάρει ένα “συναρπαστικό” νέο μοντέλο επιδόσεων

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...