Η Faraday Future μπήκε στο χρηματιστήριο. Ετοιμάζεται και η Lucid

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη ημέρα η χθεσινή για την Faraday Future αφού μπήκε στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, μετά την συγχώνευση της με την Property Solutions Acquisition Corp, μια SPAC (special-purchase acquisition company) εταιρία.

Η μετοχή ξεκίνησε από τα 13 δολάρια και μετά το τέλος της πρώτης ημέρας έκλεισε στα 14,82 δολάρια.

Η Faraday έχει κάνει γνωστό ότι η παραγωγή του FF 91 θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Το FF 91 θα κατασκευάζεται τελικά στην Ασία και όχι στη Καλιφόρνια των ΗΠΑ όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός. Το ηλεκτρικό μοντέλο θα αποδίδει έως 1.050 άλογα και θα μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

Στις σχετικές ειδήσεις η Lucid Motors ανακοίνωσε και αυτή πως θα μπει στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης μέσω της συγχώνευσής της με την SPAC εταιρία Churchill Capital IV.

Μετά τη συγχώνευση, η οντότητα θα μετονομαστεί σε Lucid Group και θα ξεκινήσει να διαπραγματεύεται στο χρηματιστήριο από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...