Η McLaren μας δείχνει την Speedtail Albert

Σχετικά άρθρα

Το τμήμα MSO της McLaren ετοίμασε μια ιδιαίτερη Speedtail, η οποία έχει το ψευδώνυμο Albert και τιμά ένα από τα μουλάρια δοκιμών που χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο παραγγέλθηκε από την αντιπροσωπεία της McLaren στο Beverly Hills και ο πολύπλοκος χρωματισμός του χρειάστηκε 12 εβδομάδες για ολοκληρωθεί. Η Speedtail Albert είναι μια από τις τελευταίες από τις 106 Speedtail που θα κατασκευάσει η βρετανική εταιρία.

Η Speedtail είναι το ισχυρότερο και γρηγορότερο αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει ποτέ η McLaren, καθώς ο 4,0-λίτρων V8 twin-turbo κινητήρας εσωτερικής καύσης αποδίδει 757 άλογα και 800 Nm, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας 313 άλογα και 350 Nm.

Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης και ο ηλεκτροκινητήρας παρέχουν το peak της ισχύ τους σε διαφορετικά σημεία, γι’αυτό και η συνδυαστική απόδοση του υβριδικού συνόλου είναι 1.070 άλογα με 1.150 Nm ροπής. Για τα 0-300 χλμ/ώρα χρειάζεται 12,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 403 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...