Οι ανανεωμένες Mercedes-Benz CLS και B-Class θα παρουσιαστούν τον Οκτώβριο, το Smart ForFour τον Ιούλιο

Σχετικά άρθρα

Mercedes Benz CLS Shooting Brake facelift Spy Photos (1)

Ο CEO της Daimler, Dieter Zetsche, κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης τύπου, αποκάλυψε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές στην γκάμα της Mercedes-Benz.

Την ανανέωση της οικογένειας της E-Class, θα ακολουθήσει η παρουσίαση της νέας (facelift) CLS Coupe και Shooting Brake καθώς και η ανανεωμένη B-Class. Μιλώντας για αυτά τα μοντέλα, ο Zetsche είπε πως “θα είναι τον Νοέμβριο στους πελάτες” που σημαίνει πως θα παρουσιαστούν μέσα στο φθινόπωρο με πιθανό ντεμπούτο στην έκθεση του Παρισιού στα μέσα Οκτωβρίου. Στη συνέχεια, τόνισε πως δεν προβλέπεται facelift για την A-Class εντός του 2014.

Ο Zetsche έκλεισε δίνοντας μερικές πληροφορίες και για τα επερχόμενα μοντέλα της Smart. Είπε πως το ForTwo θα διατηρήσει το μήκος των 2.69 μέτρων ενώ το ForFour, θα είναι 3.5 μέτρα μακρύ και θα έχει “μεγαλύτερους χώρους στο εσωτερικό από οποιοδήποτε ανταγωνιστικό μοντέλο με μήκος μόλις 3.5 μέτρα”. Το ντεμπούτο του ForFour θα γίνει τον Ιούλιο ενώ οι πρώτες παραδόσεις τοποθετούνται στο τέταρτο τρίμηνο του έτους.

[Πηγή: MB-Passion]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...