Ferrari. Η HP νέος χορηγός τίτλου. Με ειδικό μπλε χρωματισμό στο GP του Μαϊάμι

Σχετικά άρθρα

Η Ferrrari και η Hewlett Packard ανακοίνωσαν πως υπέγραψαν πολυετή συμφωνία ώστε η HP να γίνει χορηγός τίτλου της ομάδας. Πλέον η επίσημη ονομασία της ομάδας είναι Scuderia Ferrari HP, με το λογότυπο της αμερικάνικης εταιρίας, από το Grand Prix του Μαϊάμι και έπειτα, να εμφανίζεται στις φόρμες των πιλότων και των μηχανικών αλλά και στα μονοθέσια της.

Η συμφωνία θα επεκταθεί στην F1 Academy της Ferrari και στα προγράμματα esports. Παράλληλα η HP θα παρέχει στη Ferrari τις υπηρεσίες της, από υπολογιστές, εκτυπωτές και άλλο υλικό μέχρι τεχνολογία συνδιάσκεψης.

Η Ferrari έκανε επίσης γνωστό πως στο Grand Prix του Μαϊάμι τα μονοθέσια της θα έχουν ειδικό χρωματισμό που θα ενσωματώνει και το μπλε χρώμα, τιμώντας με τον τρόπο αυτό την 70η επέτειο της μάρκας στην αμερικάνικη αγορά. Τα μονοθέσια της θα έχουν δύο διαφορετικές μπλε αποχρώσεις, τις Azzurro La Plata και Azzurro Dino.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Μαϊάμι 2024, FP1: Ταχύτερες οι Red Bull, ο Verstappen στην κορυφή

Ο Max Verstappen σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη μοναδική περίοδο ελεύθερων δοκιμών του τριημέρου, καθώς στο GP του Μαϊάμι θα έχουμε τον δεύτερο συνεχόμενο...