Γιατί αυτό το VW Scirocco δεν έχει φανάρια;

Σχετικά άρθρα

Kenneth-Alm-Scirocco-05

Όχι, δεν αποτελεί και αυτό θύμα των ληστών που κλέβουν τα φωτιστικά σώματα για να καλλιεργήσουν μαριχουάνα, αλλά γιατί κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει κάτω από το καπό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Kenneth-Alm-Scirocco-01

Αν παρακολουθείς στενά τη διεθνή tuning σκηνή, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ξέρεις το όνομα του Kenneth Alm, ένας ακόμα Νορβηγός με μεγάλο πάθος για μεγάλες ιπποδυνάμεις, που έγραφε ατελείωτες πλαγιολισθίσεις και είχε κάψει πολλά σετ ελαστικών με το κόκκινο τουμπανιασμένο Audi A4 του.

Kenneth-Alm-Scirocco-02

Στο τελευταίο Gatebil, όμως, δεν εμφανίστηκε με αυτό αλλά με το εικονιζόμενο μπλε Scirocco. Ανοίγοντας το καπό συνειδητοποιείς άμεσα γιατί λείπουν τα εμπρός φανάρια. Ολόκληρος ο κινητήρας από το Audi μεταφέρθηκε στο coupe της VW. Έτσι, εκεί μπροστά βρίσκεται ο γνωστός 2,5-λιτρος πεντακύλινδρος κινητήρας, με μια τεραστίων διαστάσεων τουρμπίνα της Precision (την Turbo PT67/68), με τα μπεκ να ψεκάζουν μέχρι 1600cc. Το αποτέλεσμα είναι 800 ίπποι σε όλους τους τροχούς, όταν καίει αιθανόλη Ε85.

Kenneth-Alm-Scirocco-07

Job well done θα έλεγα!

ΠηγήSpeedHunters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...