Έτοιμη η Sauber για τη δίκη με τον Giedo van der Garde

Σχετικά άρθρα

Indian GP Friday 25/10/13

Νομική διαμάχη ξεκίνησε ο πρώην δοκιμαστής της Sauber, Giedo van der Garde με την ελβετική ομάδα, όντας απογοητευμένος με τον τρόπο που η ομάδα τον απέλυσε ουσιαστικά και τώρα ζητά ν’ αγωνιστεί στην Αυστραλία, αν και το ενδεχόμενο αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ακόμα και σε περίπτωση που η απόφαση του δικαστηρίου της Βικτωρίας είναι στη δική του πλευρά.

Η Sauber δεν κάθεται φυσικά με τα χέρια σταυρωμένα και η επί κεφαλής της ομάδας, Monisha Kaltenborn, δηλώνει πως είναι έτοιμοι για τη δίκη.

Το θέμα αυτό είναι ενώπιον των δικαστηρίων και θα ήταν ανάρμοστο να σχολιάσω λεπτομέρειες. Όμως, θα πάρουμε όλα τ’ απαραίτητα μέτρα για την προστασία της εταιρείας μας, της ομάδας και των συμφερόντων μας. Πέρυσι, ήταν μια δύσκολη χρονιά για ‘μάς, αλλά για το 2015 είμαστε συγκεντρωμένοι στο να κάνουμε τα σωστά βήματα για να διασφαλίσουμε ότι θα φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους οπαδούς της Formula 1. Διακόψαμε το συμβόλαιό του, αλλά το κάναμε για το καλό 330 υπαλλήλων.

Όπως ανακοίνωσε η Sauber, η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί τελικά την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ είχε προηγηθεί η απόφαση του ελβετικού δικαστηρίου που έκανε δεκτό το αίτημα του Van der Garde για δίκη. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Kaltenborn έχει πτυχίο νομικής, επομένως είναι πιθανό να βοηθήσει και αυτή στην υπεράσπιση της ομάδας της.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...