Η McLaren θα παρουσιάσει τα νέα της χρώματα στην Ισπανία

Σχετικά άρθρα

McLaren

Ελλείψει βασικού χορηγού, τα χρώματα με τα οποία έχει παρουσιαστεί η MP4-30 και αγωνίστηκε μέχρι το Μπαχρέιν δεν ήταν μόνιμα για τη φετινή σεζόν. Το αφεντικό της εταιρείας, ο Ron Dennis, είχε προαναγγείλει μια αλλαγή στο livery του μονοθεσίου, ωστόσο ο Βρετανός δεν είχε διευκρινίσει πότε αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Τώρα, όμως, φαίνεται πως είναι και αυτό γνωστό: σύμφωνα με δημοσιεύματα, η βρετανική ομάδα έχει ετοιμάσει νέο χρωματισμό για την MP4-30, και μάλιστα θα μας αποκαλυφθεί στο προσεχές Ισπανικό Grand Prix. Όπως φέρεται να έχει δηλώσει εκπρόσωπος της McLaren, το χρωμιωμένο ασημί θα μειωθεί σημαντικά και τη θέση του θα πάρει ένα γκρι του γραφίτη.

Έχουμε αναθεωρημένα χρώματα για το αυτοκίνητό μας, κάτι που θα βελτιώσει την οπτική, βελτιστοποιώντας τη όχι μόνο κάτω από τον λαμπρό ήλιο, αλλά και στα φώτα των προβολέων κατά τη διάρκεια των νυχτερινών αγώνων.

Το αποτέλεσμα είναι ένας δυναμικός κι επιθετικός χρωματισμός στο γκρι του γραφίτη, έχοντας πάνω τα σχέδια και τις γραμμές της ομάδας, μειώνοντας τα θέματα με την αντανάκλαση από το χρωμιωμένο ασημί που είχαμε.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...