Marchionne: Ο Raikkonen πρέπει να κερδίσει το νέο του συμβόλαιο

Σχετικά άρθρα

Chrysler Chairman Sergio Marchionne Speaks At Business Conference

O πρόεδρος της Ferrari, Sergio Marchionne, θεωρεί ότι οι πιλότοι της Ferrari θα πρέπει να αποδεικνύουν την αξία τους μέσα στην πίστα και έτσι θα λαμβάνουν τα νέα τους συμβόλαια. Δεν έχει και άδικο σε αυτό ο πρόεδρος της Scuderia Ferrari. Το συμβόλαιο του Φιλανδού οδηγού της Ferrari, Kimi Raikkonen τελειώνει στο τέλους του έτους και οι μνηστήρες της θέσης του είναι πολλοί.

Ο Sergio Marchionne δήλωσε σχετικά με τον Raikkonen:

Είναι στο χέρι του Kimi το πόσο θα παραμείνει στην Ferrari, πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοσή του. Θα πρέπει να δείξει τι αξίζει για να μείνει εδώ, αλλιώς δεν θα συνεχίσει. Θα έρθει όμως και η μέρα, που κάποτε θα φύγω και εγώ από εδώ.

Ο Marchionne συνέχισε κάνοντας δηλώσεις σχετικά με το μoνοθέσιο της Ferrari, την SF 16, με τον Ιταλό να δηλώνει:

To μυστικό τους (εννοεί την Mercedes) είναι η σταθερότητα του μονοθεσίου τους. Η Ferrari SF16-H είναι νέα σε σχέση με το μονοθέσιο του 2015. Τα σχέδια του μονοθεσίου (εννοεί την SF16-H ), έδειχναν πολύ καλά, όμως όταν αυτό πάτησε πίστα, σε κάποια σημεία δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Πρέπει να καταλάβουμε τι χρειάζεται, έτσι ώστε να πετύχουμε την εξέλιξη της ταχύτητάς μας. Είναι ένα δύσκολο μονοθέσιο.

ΠηγήMotorsports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...