Μια ολοκαίνουργια Roush Mustang με κάτω από 30.000 ευρώ

Σχετικά άρθρα

2017-ROUSH-Mustang-RS

Ότι στην Αμερική παίρνεις muscle car στην τιμή που εδώ παίρνεις καλοεξοπλισμένο μικρομεσαίο το ξέρεις. Μιλάμε για μοντέλα βιτρίνας πάντα, γιατί άμα πιάσουμε την κουβέντα των μεταχειρισμένων θα μας πιάσουν τα κλάματα.

Η Mustang έχει θερίσει τον ανταγωνισμό στον τομέα των πωλήσεων, όμως η Ford δεν εφησυχάζει. Για αυτό παραδίδει στα έμπειρα χέρια της Roush την βασική έκδοση του pony car, η οποία αισθάνεται λίγο παραμελημένη σε σχέση με την Ecoboost και την V8. O διάσημος βελτιωτής δεν πειράζει τρίχα από τα 300 άλογα του 3.7 V6 και καταπιάνεται μόνο με τα της εμφάνισης, όπου έχουμε ένα πλήρες αεροδυναμικό “κοστούμι”.

Ανασχεδιασμένη μάσκα, splitter μπροστά και πλάι, spoiler πίσω, καπό με μπόλικη εισαγωγή αέρα , κάλυμμα στα πίσω παράθυρα και νέες ζάντες 19 ιντσών (που γίνονται και 20 κατόπιν παραγγελίας).

O κινητήρας μπορεί να μένει απείραχτος, όμως υπάρχει η δυνατότητα να βελτιωθεί η ακουστική του με νέο σετ εξάτμισης. Το καλύτερο έρχεται όταν πας στο “ταμείο”, καθώς για όλο το πακέτο η Roush ζητάει 4.500 δολάρια. Φαίνονται πολλά μόνο για καλλωπισμό, όμως αν συνυπολογίσεις τα 24.400 που κοστίζει το αυτοκίνητο και δεις ότι με 29.000 έχεις μια ξεχωριστή Mustang -έστω τη βασική- στην τιμή της GT. Κι ας έχει “μόνο” 300 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...