Ο Smedley μπορεί ν’ ακολουθήσει τον Massa στη Williams

Σχετικά άρθρα

GP INDIA F1/2013

Χθες, η Williams ανακοίνωσε επισήμως ότι ο Felipe Massa θα οδηγήσει για λογαριασμό τής βρετανικής ομάδας το 2014, μαζί με τον Valtteri Bottas, ο οποίος παραμένει στην ομάδα. Ωστόσο, σήμερα μαθαίνουμε ότι είναι πιθανό ν’ ακολουθήσει τον Βραζιλιάνο στη Williams και ο Rob Smedley, μηχανικός αγώνα τού Massa στη Ferrari, αν και κάτι τέτοιο δεν σίγουρο, τουλάχιστον για την ώρα.

Η Πρόεδρος της ομάδας, Claire Williams, απαντά στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, λέγοντας πως δε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη κίνηση, ενώ επισημαίνει πως, αν πάει στο Grove, μπορεί να μην είναι μηχανικός αγώνα τού Massa.

Δεν έρχονται σαν πακέτο, έρχονται ξεχωριστά. Οπότε, αν ο Rob Smedley ενταχθεί στην ομάδα μας, θα έρθει με τους όρους του, και θα πρέπει να του δώσουμε έναν ρόλο που θέλει, και μπορεί να μην είναι ο μηχανικός αγώνα τού Felipe. Ο Felipe είναι αρκετά ώριμος για να έρθει στην ομάδα μας χωρίς τον μηχανικό του.

Δουλεύουμε πολύ σκληρά, για ν’ αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχουμε. Έχουμε πολύ ταλέντο στη Williams, αλλά πρέπει να πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε όσο ταλέντο χρειάζεται για να επιστρέψουμε στην κορυφή. Έτσι, ελπίζω, πριν από το τέλος τής σεζόν ή λίγο μετά, να κάνουμε ανακοινώσεις παρόμοιες με αυτές τού Massa. Το αν αυτό σημαίνει κάποιον μηχανικό ή άλλους μηχανικούς, δεν μπορώ να σας το πω.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...