Δύο χρόνια από το ατύχημα του Michael Schumacher

Σχετικά άρθρα

Michael Schumacher

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την τραγική εκείνη στιγμή που ο Michael Schumacher τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, όταν έκανε σκι στις Γαλλικές Άλπεις. Ο Γερμανός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Grenoble, εκεί όπου βρισκόταν σε τεχνητό κώμα, από το οποίο βγήκε το καλοκαίρι του 2014, δίνοντας ελπίδες στον κόσμο της Formula 1.

Από τον Σεπτέμβριο του 2014, ο 46χρονος βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία, μακριά από δημοσιογράφους που μπορούν να παραβιάσουν την ιδιωτικότητα της οικογένειας. Ο πολυπρωταθλητής συνεχίζει να δίνει τον αγώνα του και τα νέα που μαθαίνουμε είναι πραγματικά ελάχιστα, με πρώην manager του, Willi Weber, να προσπαθεί πρόσφατα να επικοινωνήσει με τον «Schumi», ωστόσο ο ίδιος ισχυρίζεται πως η Corinna τον εμπόδισε αρκετές φορές από το να δει τον άντρα της.

Εμείς ευχόμαστε το 2016 να αποτελέσει την καλύτερη χρονιά για τον Schumacher, ενώ τονίζουμε για μία ακόμα φορά πως τα νέα που θα αναμεταδίδονται από εμάς για την υγεία του Schumacher, θα προέρχονται μόνο από επίσημα χείλη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...