Μεθυσμένος Ελβετός εκατομμυριούχος οδηγεί την McLaren SLR του χωρίς τις μπροστά ρόδες [w/video]

Σχετικά άρθρα

Άσχημο πράμα το αλκοόλ. Σε κάνει ακόμη να μην καταλαβαίνεις ότι έχεις διαλύσει μια Mercedes McLaren SLR. Αυτό έπαθε ο εκατομμυριούχος Ελβετός κτηματομεσίτης Roberto Parli. Μεθυσμένος μπήκε μέσα στην πανάκριβη SLR του και αρχικά τράκαρε με ένα άλλο αυτοκίνητο που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί τελείως ο μπροστά δεξί τροχός. Και σαν να μην έφτανε αυτό, αυτός συνέχισε να οδηγεί σαν να μην συνέβη τίποτα μιας και ήξερε ότι η SLR είναι ένα πολύ ισορροπημένο supercar και μπορεί να κινηθεί σε τρεις ρόδες. Μέσα σε ένα τούνελ τράκαρε και με ένα φορτηγό χάνοντας και το λάστιχο του αριστερού μπροστά τροχού.

Θα μου πεις σταμάτησε μετά από αυτό. Και όμως συνέχισε έως ότου αποφάσισε να το παρκάρει πάνω σε ένα πεζοδρόμιο, και μην νομίζεις ότι είχε καταλάβει τι είχε συμβεί, απλά η φωτιά και ο καπνός που έβγαιναν από το μπροστά μέρος του πανάκριβου supercar, και τα λόγια ενός διερχόμενου οδηγού τον έκαναν να σταματήσει.

Η αστυνομία ανέφερε ότι σε αλκοτέστ που του έγινε βρέθηκε διπλάσιο αλκοόλ από το επιτρεπτό και του πήρε το δίπλωμα επί τόπου. Βέβαια αυτός συνέχιζε το παραλήρημα και φώναζε: Εγώ είμαι εκατομμυριούχος, θα πληρώσω για τα πάντα, δεν με νοιάζει. Το πρόστιμο πάντως θα είναι τσουχτερό αφού στην Ελβετία τα χρηματικά πρόστιμα είναι αναλογικά με την περιουσία του κάθε παραβάτη. Πάντως ο τύπος εκτός από πλούσιος είναι παντρεμένος με την Ιταλίδα παρουσιάστρια Adriana Volpe, πρώην σύντροφος του Flavio Briatore. (Μην κοιτάξεις αυτές τις φωτογραφίες της στο γραφείο, εγώ προειδοποίησα.)

[Πηγή: blick.ch]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Τουρκία βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τις BYD, Chery, SAIC για εργοστάσια στη χώρα

Η Τουρκία διαρρέει ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τις BYD και Chery για επενδύσεις στη γειτονική χώρα, ώστε οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες να κατασκευάσουν...

Η Mansory κάνει την Maserati MC20 να παράγει 720 άλογα

H Mansory έχει ετοιμάσει ένα βελτιωτικό πακέτο για την Maserati MC20. Στιλιστικά υπάρχει νέο bodykit κατασκευασμένο από ανθρακονήματα που περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές,...