Η Infiniti ετοιμάζει νέο entry-level sport coupe και ένα αυτοκίνητο σε συνεργασία με την Red Bull

Σχετικά άρθρα

Infiniti παρότι η έκθεση της Γενεύης είναι 10 μήνες μακριά, φαίνεται ότι ετοιμάζει ένα νέο entry-level sport coupe αυτοκίνητο το οποίο θα το παρουσιάσει εκεί.

Το Auto Express αναφέρει ότι το διθέσιο αυτοκίνητο θα φορά το πλαίσιο της Infiniti G-Class με την κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω άξονα. Τι κινητήρες θα βρίσκονται κάτω από καπό του αποτελεί ακόμη ένα μυστήριο, αλλά το βρετανικό site αναφέρει ότι το αυτοκίνητο θα έχει ανάρτηση βελτιωμένη από την Lotus έτσι να προσφέρει μια sport οδηγική εμπειρία.

Από την άλλη το What Car? αναφέρει ότι η Infiniti μετά την συνεργασία που έχει με την Red Bull Racing στην Formula 1, θα ετοιμάσει ένα νέο αυτοκίνητο επιδόσεων. Το αυτοκίνητο θα βασιστεί πάνω στην G37 coupe του οποίου ο κινητήρας και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη θα βελτιωθούν από τους μηχανικούς της Red Bull. Το αυτοκίνητο αυτό αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2013.

[Πηγή: Auto ExpressWhat Car?]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...