Σκοτώθηκε (;) ο Ryan Dunn των Jackass σε τροχαίο

Σχετικά άρθρα

Από το πρωί στην Αμερική έχει γίνει ένας μικρός χαμός σχετικά με τον 34-χρονο Ryan Dunn των Jackass που οι ειδήσεις τον θέλουν να έχει σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα οδηγώντας την Porsche 911 GT3 του, κάπου στον αυτοκινητόδρομο 322 κοντά στη Φιλαδέλφεια της Αμερικής στις 3.30 το πρωί. Ο Dunn για άγνωστο λόγο, έφυγε εκτός δρόμου και αφού έπεσε πάνω σε ένα δέντρο, στη συνέχεια η 911 πήρε φωτιά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ήταν το δεύτερο άτομο που βρισκόταν μαζί με τον Dunn μέσα στην 911,και ούτε αν ο Dunn είχε καταναλώσει αλκοόλ. Χθες το βράδυ πάντως στο Twitter του, ο Dunn είχε ανεβάσει αυτή τη φωτογραφία που βλέπεις δεξιά.

Αργότερα μέσα στην ημέρα κυκλοφόρησε η είδηση ότι πρόκειται για ακόμη μια φάρσα που ετοίμασαν οι Jackass. Τώρα τι ακριβώς συνέβη θα το μάθουμε αν όχι τις επόμενες ώρες, τις επόμενες ημέρες σίγουρα.


[Via: Jalopnik]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Τουρκία βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τις BYD, Chery, SAIC για εργοστάσια στη χώρα

Η Τουρκία διαρρέει ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τις BYD και Chery για επενδύσεις στη γειτονική χώρα, ώστε οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες να κατασκευάσουν...

Μια Ferrari 488 Pista κατέληξε σε ποτάμι της Ελβετίας

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:30 μ.μ. την περασμένη Τρίτη στην περιοχή Garstattlast της Ελβετίας και σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ασημί Ferrari 488...