Ο Rosberg θέλει McLaren! Μάλλον ανανεώνει ο Button

Σχετικά άρθρα

Φαίνεται πως η silly season έχει ξεκινήσει για τα καλά! Φυσικά, και πάλι στο επίκεντρο είναι η Ferrari και η McLaren. Αυτό συμβαίνει, διότι το συμβόλαιο του Jenson Button τελειώνει στο τέλος του 2011 (υπάρχει επιλογή ανανέωσης για το 2012) και γιατί ο Felipe Massa από καιρό έχει μπει στο στόχαστρο των… σεναριογράφων.

Τώρα, το όνομα που διαβάζουμε για τη McLaren είναι ο Nico Rosberg. Να σου πω ότι, σύμφωνα με τις φήμες, ο ίδιος ο Γερμανός πλησίασε την ομάδα του Woking για να διαπιστώσει αν υπάρχει κενή θέση για το 2012 ή το 2013! Το όνομα του οδηγού της Mercedes GP είχε συνδεθεί και παλαιότερα ότι η McLaren έψαχνε για οδηγό δίπλα στον Lewis Hamilton μετά από την αποχώρηση του Fernando Alonso, στα τέλη του 2007.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο Jenson Button θα συνεχίσει να είναι team-mate του Hamilton και το 2012, καθώς η McLaren θα ενεργοποιήσει την επιλογή ανανέωσης που υπάρχει το 2+1 ετών συμβόλαιο που υπογράφτηκε στα τέλη του 2009.

Εσύ, τι προτιμάς; Button ή Rosberg στη McLaren;

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: ROSLAN RAHMAN/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ποινή τριών θέσεων στον Oscar Piastri

Ο Oscar Piastri πήρε ποινή τριών θέσεων από τους αγωνοδίκες της επειδή κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων του Grand Prix της Emilia-Romagna εμπόδισε τον...