Audi RS6 Sedan [Rendering]

Σχετικά άρθρα

Ο γνωστός μας για τα renderings του, Theophilus Chin, με αφορμή τη παρουσίαση του νέου Audi RS6 Avant, μας δείχνει πως μπορεί να είναι η sedan έκδοση του γρήγορου οικογενειακού αυτοκινήτου.

Η Audi δεν έχει ανακοινώσει πότε θα κυκλοφορήσει την sedan έκδοση του RS6, αλλά θεωρείται πιθανό ότι αυτό θα εισαχθεί στην αγορά της Αμερικής, αντιθέτως με την Avant έκδοση, προφανώς για να αντιταχθεί με τη BMW M5 και Jaguar XFR-S.

Από τα rendering, βλέπουμε ότι στο εμπρός μέρος δεν αλλάζει τίποτα και διαθέτει τα ολοκαίνουργια LED φωτιστικά σώματα, τα ματ αλουμινένια διακοσμητικά και φυσικά το άκρως επιθετικό bodykit αποτελούμενο από το νέο μπροστά προφυλακτήρα, νέα γρίλια με γραμμένο το λογότυπο Quattro, φουσκωμένα φτερά, αεροτομή και διπλές μεγάλες οβάλ απολήξεις εξατμίσεων.

Μηχανικά δε θα υπάρχουν διαφορές και κάτω από το καπό του θα βρίσκεται ο νέος V8 4.0-λιτρος TFSI που φοράνε τα S6S7S8 και η Bentley Continental GT V8, απόδοσης 560 ίππων στις 6.700 σ.α.λ με 700 Nm ροπής διαθέσιμα από τις 1.750 σ.α.λ έως και τις 5.500 σ.α.λ. Συνδυάζεται με ένα νέο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο το οποίο στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς, ενώ διαθέτει και ένα ενεργό πίσω διαφορικό με τεχνολογία torque vectoring. Τα 0-100 χλμ/ώρα να κάνει σε 3,9 δευτερόλεπτα με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 305 χλμ/ώρα με το πακέτο Dynamic plus. Με το πακέτο Dynamic η τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 280 χλμ/ώρα ενώ χωρίς κανένα πακέτο η τελική περιορίζεται στα 250 χλμ/ώρα.

[Πηγή: Theophilus Chin]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...