Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

Σχετικά άρθρα

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό προγραμματισμό- αναμένεται να ξεκινήσει στην Ελλάδα σε πέντε μήνες, ήτοι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Αισθητικά, το νέο C3 Aircross υφίσταται μια ριζική αλλαγή και μπαίνει σε νέο πεδίο με τη φιλοδοξία να ενισχύσει τη θέση του σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία. Η εξωτερική του σχεδίαση αποκαλύπτει ένα πιο σκληρό αλλά και κομψό SUV, με το μήκος του να αγγίζει τα 4,39 μέτρα.

Το νέο C3 Aircross έχει μεγαλώσει, αλλά παραμένει συμπαγές, πρακτικό και ευέλικτο. Θα προσφέρει περισσότερο χώρο στο εσωτερικό καθώς θα είναι διαθέσιμο και ως 7θέσιο, όντας το πρώτο και μοναδικό στην κατηγορία των B-SUV, με τη Citroen να έχει επιβεβαιώσει ότι το νέο μοντέλο θα διαθέτει 2+3+2 διάταξη καθισμάτων.

Εκτός από τις βενζινοκίνητες εκδόσεις, το νέο C3 Aircross θα προσφέρεται με έναν ήπιο υβριδικό κινητήρα, καθώς και με ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύνολο.

Θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα (Smart Car Platform) με το νέο e-C3, αλλά θα είναι σημαντικά τροποποιημένη, κυρίως στο μεταξόνιο, για να μπορεί να προσφέρει χώρους για τους 7 επιβάτες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...