Οι φοιτητές του Dubai οδηγούν αυτά τα supercars

Σχετικά άρθρα

Supercars on American University in Dubai (55)

Μπορεί να θεωρούσες μέχρι σήμερα πως οι φοιτητές του πανεπιστήμιου George Washington ήταν αυτοί που πηγαίνουν για μάθημα με τα supercars τους, αλλά στο Dubai τα πράγματα είναι διαφορετικά, μιας και τα πετροδόλαρα του μπαμπά, δεν αφήνουν κανένα γιο/κόρη παραπονεμένο.

Στο parking του Αμερικανικού Πανεπιστημίου στο Ντουμπάι (στο οποίο τα δίδακτρα ανά εξάμηνο ξεκινούν από €8000), όπως θα δεις στις φωτογραφίες, καθημερινά παρκάρουν κάθε λογής supercars, όπως Ferrari, G-Class, SLS AMG, Porsche, GT-R από διάφορους εύπορους γόνους.

Ότι και να λέμε όμως κανείς τους δεν μπορεί να φτάσει την συλλογή του Dhiaa Al-Essa, ο οποίος πλέον στα 24 του κατέχει περισσότερα από 40 supercars, αφού στη λίστα των αυτοκινήτων που βρίσκονται στο γκαράζ του προστέθηκε πρόσφατα μια Ferrari F12berlinetta, μια SLS AMG Black Series, μια RollsRoyce Wraith ενώ περιμένει και μια Ferrari 458 Speciale.

[Πηγή: Reddit]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...