Η BMW αυξάνει την παραγωγή του i3 για να καλύψει τη ζήτηση στις Η.Π.Α.

Σχετικά άρθρα

BMW-i3

Μέχρι προ μερικών ημερών, η παραγωγή του BMW i3 στο εργοστάσιο στη Λειψία, γινόταν με ρυθμό 70 αυτοκινήτων την ημέρα. Για να καλυφθεί όμως η ζήτηση που αναμένεται να υπάρξει στην Αμερική και να περιοριστούν οι χρόνοι αναμονής σε οτιδήποτε ανεκτό για τους πελάτες, η BMW πήρε την απόφαση να αυξήσει κατά 43% την παραγωγή i3, σε 100 μονάδες ημερησίως.

Η αγορά των Η.Π.Α. θα είναι η μεγαλύτερη για το i3. Γι’ αυτό, ξεκινήσαμε να αυξάνουμε τα επίπεδα παραγωγής και αυτή τη στιγμή, είμαστε στα περίπου 100 αυτοκίνητα την ημέρα.

Είπε ο Harald Krueger, επικεφαλής προϊόντων της BMW. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι η ανωτέρω πρόταση δεν είναι πρόβλεψη αλλά γεγονός. Οι παραγγελίες για το i3 ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα στις Η.Π.Α. και η ζήτηση ήταν σημαντικά μεγαλύτερη από το αναμενόμενο. Το i3 ξεκινά από τα 41.350 δολάρια στις Η.Π.Α. (πριν από τις όποιες ελαφρύνσεις) και η Γερμανική εταιρία, ελπίζει να πουλήσει περισσότερα από 8.000 φέτος.

[Πηγή: Automotive News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...