Λύση και οριστικό τέλος δίνει η Porsche στην περίπτωση της “προβληματικής” 911 [w/video]

Σχετικά άρθρα

169823

Σίγουρα θα θυμάσαι τον Nick Murray. Τον τυπά με την Porsche 911 CarreraS που αντιμετώπιζε σωρεία προβλημάτων, τόσο από το αυτοκίνητο, όσο, πολύ περισσότερο, από την Porsche N. America.

Ο Murray έκανε κάποια video, το τελευταίο εκ των οποίων έγινε viral και μέσα σε μερικές ημέρες έφτασε τις 900.000 views. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει πρωτοσέλιδο στο reddit και να πλημμυρίσει η σελίδα της Porsche στο Facebook από μηνύματα “συμπαράστασης”. Και αυτά, είναι μονάχα αυτά που ξέρουμε γιατί δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έγινε με το e-mail ή ακόμα και το τηλέφωνο της Porsche N. America. Για να είμαι ειλικρινής, η κατάσταση ταλαντευόταν επικίνδυνα ανάμεσα στην πρέπουσα διαμαρτυρία και τον τραμπουκισμό. Τέλος πάντων… Αποδεικνύεται τελικά πως αν έχεις το internet με το μέρος σου, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Το λέω αυτό γιατί από ότι φαίνεται, η Porsche αποφάσισε να δώσει οριστική λύση στα προβλήματα της και να αποζημιώσει τον Murray στο πλήρες ποσό. Όχι στο κόστος του αυτοκινήτου ως μεταχειρισμένο όπως του είχε γίνει πρόταση αλλά στα χρήματα που πλήρωσε όταν αγόρασε την 911 του καινούρια! Εναλλακτικά, του προσφέρει αντικατάσταση του αυτοκινήτου του με ένα ίδιο. Συγχαρητήρια στην Porsche N. America για την αντίδραση της και τον έστω και καθυστερημένα ανακαλυμμένο, σεβασμό στον πελάτη της.

Η ανακοίνωση της Porsche στη σελίδα της στο Facebook:

Thank you everyone for responding to Mr. Murray’s video. We appreciate your passion and our community’s drive for excellent customer service. We at Porsche have always sought excellence in all that we do. We know you expect it of us. And when we don’t meet that standard, we make every effort to improve. We want you to know we’ve offered to repurchase or replace Mr. Murray’s car, and we hope we can reignite his passion for Porsche.

[Πηγή: Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...