Magnussen: Θα συνεχίσω να είμαι μαχητικός

Σχετικά άρθρα

Kevin Magnussen on track.

Στα δυο τελευταία Grands Prix, ο Kevin Magnussen τιμωρήθηκε από τους αγωνοδίκες επειδή ώθησε εκτός πίστας τους Alonso και Bottas, που προσπαθούσαν να τον προσπεράσουν. Από την πλευρά της McLaren ο Eric Boullier ήταν κατηγορηματικός, τονίζοντας πως ο οδηγός του δεν έκανε κάτι λάθος, παλεύοντας με ένα πιο αργό μονοθέσιο απέναντι σε ταχύτερους συνδυασμούς. Μάλιστα, ο Γάλλος του ζήτησε να συνεχίσει να οδηγεί με αυτό τον τρόπο για να μείνει στην ομάδα και ο νεαρός Δανός φαίνεται πως πήρε το μήνυμα.

Μου αρέσει να αγωνίζομαι και θα συνεχίσω (να το κάνω) με αυτόν τον τρόπο. Προφανώς, θα προσπαθήσω να μάθω από αυτό που συνέβη, αλλά είναι σημαντικό να βάλω τα δυνατά μου και να πάρω τα μέγιστα από αυτό που έχουμε τώρα. Αυτό απαιτεί από μένα να αγωνίζομαι σκληρά αυτή τη στιγμή.

Δεν νομίζω (ότι τιμωρήθηκα) επειδή είμαι νέος οδηγός. Έκριναν ότι έκανα κάτι λάθος. Δεν βλέπω τι έκανα λάθος στη Monza, αλλά στο τέλος εκείνοι φτιάχνουν τους κανόνες και αφού πήρα ποινή, θα πρέπει να δω τι μπορώ να κάνω για να το αλλάξω.

Στην προσπάθεια που κάνει η Formula 1 να στρέψει και πάλι τα φώτα προς τους οδηγούς, αποφασίστηκε να υπάρχει μεγαλύτερη επιείκεια στις μάχες μεταξύ τους. Ο Kevin παραδέχεται πως έσφαλε στο Spa, όμως επιμένει πως στη Monza δεν έκανε κάτι αντικανονικό.

Νομίζω ότι είναι πολύ θετικό και θυμάμαι που το είπαν αυτό. Το λαμβάνουμε υπόψιν όταν αγωνιζόμαστε. Θα πρέπει να είναι ασφαλής (η μάχη), θα πρέπει να είναι δίκαιη, και είναι σημαντικό να παραμείνει έτσι, αλλά νομίζω ότι στη Monza ήταν δίκαιη.

Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να επαναλάβω αυτό που έκανα στο Spa, διότι εκεί υπήρχε λάθος. Το έκανα και έμαθα από αυτό. Όμως, μόνο αυτή η κίνηση, επειδή δεν έκανα τίποτα άλλο κακό πέρα από τη στροφή 5 (στον Alonso).

[Photo Copyrights: McLaren/LAT Photographic]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...