Ο Bernie δεν αποκλείει 3 μονοθέσια για κάθε ομάδα και θεωρεί το Vettel τον ιδανικό άνθρωπο για τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Italy - Race

Το Autoblog.gr έχει κάνει τις “προβλέψεις” του για τις μετακινήσεις των οδηγών, φέρνοντας το Sebastian Vettel στη Mercedes. Όμως, ο Bernie Ecclestone επιμένει πως ο Γερμανός είναι ο ιδανικός άνθρωπος για τη Ferrari. Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Fernando Alonso, ο Βρετανός πιστεύει πως ο Vettel έχει την ποιότητα να καλύψει το κενό.

Αν η Ferrari βρει κάποιον με τις ίδιες προοπτικές που έχει ο Alonso, θα μπορούσε να γίνει αλλαγή. Αν ήθελε να πάει (στο Maranelo), ο Vettel θα ήταν ο ιδανικός άνθρωπος. Έχει ποιότητα, όμως, και μακροχρόνια δέσμευση με τη Red Bull.

Πέρα από το θέμα Alonso-Vettel, τη Formula 1 άρχισε να την απασχολεί ξανά και το ζήτημα με τα 3 μονοθέσια για κάθε ομάδα. Πρόσφατα, η McLaren απέρριψε τις φήμες για κάτι τέτοιο, αφού τα προβλήματα θα είναι πάρα πολλά και μάλιστα δεν θα προλάβουν να λυθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όμως, αρκετές ομάδες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και ο ίδιος ο Ecclestone δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε στο μέλλον 3 μονοθέσια ανά ομάδα, μια ιδέα που του αρέσει ιδιαίτερα.

Γνωρίζω καλά πως 3 τουλάχιστο ομάδες αντιμετωπίζουν (οικονομικά) προβλήματα. Υπήρχε πάντα στα σχέδια η λύση, πως αν χάσουμε τρεις ομάδες, τότε οι υπόλοιπες θα τρέξουν τρία αυτοκίνητα.

Πιστεύω πως πρέπει να το κάνουμε ούτως ή άλλως. Είναι καλύτερα να βλέπεις τη Ferrari και κάποιες άλλες κορυφαίες ομάδες με 3 μονοθέσια, παρά 3 ομάδες με πολλά προβλήματα.

Το συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται σε θεωρητικό επίπεδο, αφού δεν γνωρίζουμε ποιες εκ των Sauber, Marussia, Caterham θα επιζήσουν της οικονομικά πολύ δύσκολης φετινής χρονιάς. Ενώ, οι Lotus, Williams και Force India δεν δείχνουν διατεθειμένες να πράξουν κάτι τέτοιο. Πάντως, για το 2015, το σενάριο των 3 μονοθεσίων θεωρείτε απίθανο να πραγματοποιηθεί.

[Photo Copyrights: Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...