Ricciardo: Ο Vettel με σεβάστηκε από την πρώτη μέρα

Σχετικά άρθρα

Canadian F1 Grand Prix

Με πολλή και σκληρή δουλειά, ο Daniel Ricciardo, κατάφερε να έχει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα. Τα πόδια τού Αυστραλού παρέμεναν στο έδαφος, συνεχίζοντας να δουλεύει με τον ίδιο ρυθμό, ενώ ταυτόχρονα γινόταν όλο και πιο συμπαθής, με τον αριθμό των οπαδών του ν’ αυξάνεται. Από το 2015, ο Ricciardo θα γίνει το νούμερο 1 στη Red Bull, καθώς ο Sebastian Vettel οδεύει προς τη Ferrari όπως όλα δείχνουν.

Παρ’ όλα αυτά, ο 25χρονος παραδέχεται πως ο Πρωταθλητής είχε άψογη συμπεριφορά απέναντί του, δείχνοντας μεγάλο σεβασμό, ενώ λέει πως αυτό έχει διατηρηθεί για όλη τη σεζόν.

Με σεβόταν πολύ από την πρώτη ημέρα και το ίδιο συνέβαινε και μετά την τρίτη μου νίκη. Είμαι σίγουρος ότι θα ήθελε να είχε κερδίσει φέτος. Πρέπει να υπάρχει κάποια απογοήτευση μέσα του, αλλά δεν το έχει δείξει ποτέ. Είναι προς τιμήν του που δεν έχει πει τίποτα για ‘μένα, ή τουλάχιστον μπροστά σ’ εμένα. Ίσως να έχει πει πίσω από κλειστές πόρτες, αλλά δεν έχει γίνει αντιληπτό τίποτα σ’ εμάς.

Πέρα από την ικανότητά του στην οδήγηση, κάτι που βλέπουμε όλοι στην τηλεόραση, ο τρόπος που δουλεύει με τους μηχανικούς είναι εντυπωσιακός. Θα ήταν καλό να το δούμε αυτό. Νομίζω ότι, αν πάει στη Ferrari ή σε άλλη ομάδα, θα παίξει έναν δυνατό ηγετικό ρόλο.

Για τον Ricciardo δεν μπορεί παρά να έχει εξαιρετική γνώμη ο ιδιοκτήτης τής ομάδας, Dietrich Mateschitz, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο νεαρός οδηγός θα καλύψει το κενό που θ’ αφήσει ο Vettel.

Αν δεν είχαμε ένα ηγέτη, τότε η κατάσταση θα ήταν λίγο διαφορετική. Όμως, ξέραμε ότι ο Daniel θα καλύψει αυτό το κενό, επομένως τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα.

[Πηγή: Getty Images/Red Bull Racing]

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...