Hamilton και Button διαφωνούν σχετικά με το ενδεχόμενο τριών μονοθεσίων ανά ομάδα

Σχετικά άρθρα

Button-Hamilton

Σίγουρα, δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζεις για την πιθανότητα να δούμε και τρίτο μονοθέσιο σε κάθε ομάδα τής Formula 1 στο σχετικά άμεσα μέλλον. Μάλιστα, υπάρχουν μάλλον αβάσιμες φήμες που λένε ότι αυτό θα συμβεί από το 2015, ωστόσο η πιθανότητα για κάτι τέτοιο δεν είναι μεγάλη.

Όπως συμβαίνει συχνά σε μεγάλες αλλαγές, ζητείται η γνώμη των οδηγών, με τον Lewis Hamilton να είναι θετικός σ’ ένα τρίτο μονοθέσιο, αλλά χωρίς να επηρεαστεί αρνητικά ο τρόπος λειτουργίας τής ομάδας, διότι θα ήταν ένα μεγάλο όφελος για τα νέα ταλέντα.

Νομίζω ότι θα ήταν καλό να επεκτείνουμε τις ομάδες και να βεβαιωθούμε ότι οι προσπάθειες δεν “αραιώνονται”. Αλλά, αν είναι μια θέση για έναν πιο νέο οδηγό, θα ήταν καλό, ειδικά αν τον βάζαμε δίπλα σε κορυφαίους οδηγούς που έχουν την εμπειρία, ίσως είχαμε πολύ περισσότερους απ’ ό,τι στο παρελθόν.

Jenson Button.

Αντίθετη άποψη με τον πρώην team-mate του έχει ο Jenson Button. Ο Πρωταθλητής τού 2009 δικαιολογεί την άποψή του λέγοντας πως θα μειωθεί ο ανταγωνισμός αν οι διαφορές στην απόδοση είναι σημαντικές.

Εάν έχεις μια ομάδα όπως φέτος η Mercedes που ήταν ένα βήμα μπροστά, θα είχαν κλειδώσει τις τρεις πρώτες θέσεις. Οπότε, προσωπικά νομίζω ότι είναι ντροπή να πηγαίνουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Δε μου αρέσει η ιδέα των τριών μονοθεσίων σε μία ομάδα. Πάντα η Formula 1 λειτουργούσε με δύο μονοθέσια.

Όσο για το μέλλον του, ο Button είπε μόνο ότι δε θα χρειαστεί να ολοκληρωθεί η σεζόν για να μάθουμε αν θα παραμείνει στη Formula 1 και σε ποια ομάδα θ’ αγωνίζεται.

Θα υπάρξει μια απάντηση πριν από το τέλος τής σεζόν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...