Οι ομάδες αντιδρούν στις δηλώσεις του Ecclestone

Σχετικά άρθρα

McLaren fan

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Bernie Ecclestone, ο οποίος ανέφερε πως αδιαφορεί για τους οπαδούς νεαρής ηλικίας, προκάλεσε τις αντιδράσεις κάποιων ομάδων. Πως απάντησαν; Μα φυσικά, μέσω των social media που λατρεύει ο Bernie. Η McLaren έβαλε τη φωτογραφία ενός πιτσιρικά με στολή οδηγού της ομάδας, αναφέροντας:

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, στη McLaren λατρεύουμε τα social media και τους νεαρούς οπαδούς.

Αντίστοιχα και η Ferrari, ανέβασε τη φωτογραφία ενός μωρού μέσα σε παιδικό μονοθέσιο Ferrari, ενώ η Mercedes επέλεξε την φωτογραφία ενός περιστεριού με ένα μήνυμα στο στόμα. Η Lotus, που μας έχει συνηθίσει σε χιουμοριστικά tweet, ανέβασε τη φωτογραφία ενός τηλεγραφήματος σταλμένου από την ομάδα στον Bernie Ecclestone, αναγράφοντας από πάνω:

Μας αρέσουν όλοι οι οπαδοί μας, ασχέτως της ηλικίας τους ή του ρολογιού τους.

Το τηλεγράφημα από κάτω έγραφε:

Αγαπητέ Bernie. Το Twitter είναι αρκετά cool. Τα λέμε στο Abu Dhabi. Lotus F1 Team.

Lotus

Οι δηλώσεις του Ecclestone, όμως, δεν ήταν αρνητικές μόνο για τους θεατές της Formula 1. Παραδεχόμενος ότι οι διπλοί βαθμοί θα καταργηθούν -κατά πάσα πιθανότητα- από το 2015, ο Bernie παραδέχτηκε ότι ήθελε να εφαρμοστεί αυτός ο κανόνας για τρεις αγώνες και όχι μόνο έναν.

Σε έναν αγώνα είναι απλά χαζό. Φανταστείτε να ήταν, όμως, στους τρεις τελευταίους. Αυτό θα σήμαινε ότι κάποιος θα έπρεπε να έχει 150 βαθμούς διαφορά για να έχει εξασφαλίσει τη νίκη του. Οι ομάδες δεν το δέχτηκαν γιατί είναι ηλίθιες. Δεν θα το προτείνω ξανά.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...