Ο Kvyat δεν ανησυχεί από την απόδοση του Ricciardo

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Abu Dhabi - Previews

Ένας από τους φετινούς rookies ήταν το Daniil Kvyat, ο οποίος οδήγησε για λογαριασμό της Toro Rosso. Ο Ρώσος έγινε ο νεότερος οδηγούς που βαθμολογήθηκε, σε ηλικία 19 ετών και 324 ημερών, κλέβοντας το ρεκόρ από τον Sebastian Vettel, για μόλις 25 ημέρες. Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του Kvyat ήρθε μ’ ένα σ’ ένα χρόνο, καθώς θ’ αποτελέσει τον team-mate του Daniel Ricciardo για το 2015.

Ο Αυστραλός ήταν η πιο θετική και μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν, δείχνοντας πως έχει τρομερή ταχύτητα και πολύ αξιόλογες ικανότητες. Παρ’ όλα αυτά, ο Kvyat δεν «τρομάζει», μιας και είναι προσηλωμένος στη δική του δουλειά.

Όχι, δεν υπάρχουν ανησυχίες. Θα κάνω τη δουλειά που ξέρω ότι μπορώ να κάνω και θα δούμε πού είμαστε. Τώρα, ό,τι και να πω, θα είναι απλά μαντεψιά, έτσι θα πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε στην Αυστραλία.

Αλλά, γι’ αυτό είμαι εδώ και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία (να κοντράρω Ricciardo). Έδειξε εξαιρετική απόδοση φέτος, αλλά θα είναι πραγματικά μια μεγάλη πρόκληση. Μια αλλαγή ομάδας είναι αρκετά μεγάλη πρόκληση και όλα σχετίζονται με την προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή επικοινωνία όσο πιο σύντομα γίνεται. Αυτό θα είναι μια καλή βοήθεια.

ΠηγήESPN F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...