Ψηφοφορία: Ποιοι θα είναι οι νικητές στη φετινή Formula 1;

Σχετικά άρθρα

GP UNGHERIA F1/2014

Η «ουρά» μάς έχει μείνει για ν’ αρχίσουμε ξανά! Η Formula 1 ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά της για την πρεμιέρα στην Αυστραλία. Και μη μου πεις πως δεν υπάρχουν ερωτηματικά στο μυαλό σου, γιατί μάλλον θα είσαι ένας μικρός ψεματούλης.

Θα μπορέσει κάποια ομάδα ν’ ανταγωνιστεί τη Mercedes; Πόσο βελτιωμένες θα είναι η Ferrari και η McLaren; Μπορεί η Williams να συνεχίσει την εξαιρετική περσινή της πορεία; Πόσο θα βοηθήσει τη Lotus ο κινητήρας της Mercedes; Ο Lewis Hamilton θα διατηρηθεί στο θρόνο του Πρωταθλητή ή ο Nico Rosberg θα πάρει την εκδίκησή του; Πώς θα τα πάνε οι Fernando Alonso και Sebastian Vettel στις νέες τους ομάδες;

Αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα υπάρχουν πριν από την έναρξη της σεζόν κι εσύ καλείσαι να δώσεις μερικές απαντήσεις. Πρέπει να τονίσω ότι οι ψήφοι σου θα πρέπει ν’ απαντούν στο ρήμα «πιστεύω» και όχι στο «θέλω», δηλαδή δε θα πρέπει να ψηφίσεις βάσει των οπαδικών σου προτιμήσεων.

Θα έχεις δικαίωμα ψήφου μέχρι το βράδυ της Πέμπτη (12-3-2015, 23:59) και, αν θέλεις, μοιράσου μ’ εμάς στα σχόλια τις επιλογές σου.

Αν αναρωτιέσαι για τις προβλέψεις του AutoBlog -όχι ακριβώς στα παρακάτω ερωτήματα-, θα τις μάθεις σε ειδικό άρθρο που θα δημοσιευθεί την από βδομάδα.

[poll id=”22″]

[poll id=”23″]

[one_third]

[poll id=”24″]

[/one_third] [one_third]

[poll id=”25″]

[/one_third] [one_third_last]

[poll id=”26″]

[/one_third_last]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...