“Βαρύ” τιμόνι ένοιωσε ο Alonso πριν από το ατύχημά του

Σχετικά άρθρα

_R6T5634

Μια νέα πτυχή γύρο από το ατύχημα του Ισπανού στην Βαρκελώνη, αποκάλυψε η ίδια η McLaren. Παρόλο που η ομάδα συνεχίζει να τονίζει πως δεν βρέθηκαν ανωμαλίες στην τηλεμετρία της MP4-30 ή στα εξαρτήματα που πέρασαν από εκτεταμένες δοκιμές, κάνει γνωστό πως ο Alonso ένοιωθε “βαρύ” το τιμόνι του μονοθεσίου, λίγο πριν από το ατύχημα. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της McLaren αναφέρει:

Ενώ δεν φάνηκε κάτι στα στοιχεία της τηλεμετρίας του αυτοκινήτου, ούτε κάτι αφύσικο στις ανακατασκευές και τις εργαστηριακές εξετάσεις, ο Fernando θυμάται μια αίσθηση “βαριού” τιμονιού πριν από το ατύχημα. Ως εκ τούτου, η ομάδα έχει τοποθετήσει έναν επιπλέον αισθητήρα στο αυτοκίνητο, για να αυξήσει την καταγραφή των δεδομένων.

Ο Fernando ανυπομονεί να βρεθεί ξανά στο αυτοκίνητο και να συνεισφέρει σημαντικά στη συλλογική προσπάθεια που γίνεται με τη Honda, για να επιταχυνθεί η απαιτούμενη βελτίωση στις επιδόσεις μας στην πίστα.

Σημαντικό είναι το γεγονός πως για μια ακόμη φορά δεν παίρνουμε ξεκάθαρη απάντηση από την McLaren, οι άνθρωποι της οποίας παραμένουν στην αρχική τους εκτίμηση, πως οι δυνατοί άνεμοι οδήγησαν στο ατύχημα. Παράλληλα, συνεχίζεται και η έρευνα της FIA, τα ευρήματα της οποίας περιμένουμε να δούμε με ανυπομονησία. Όσο για τον Ισπανό, που πέρασε τις αρχικές εξετάσεις, όλα δείχνουν πως θα είναι μάχιμος για τον αγώνα στην Sepang.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...