Ζωντανό παραμένει το όνειρό μου για πρωτάθλημα, λέει ο Massa

Σχετικά άρθρα

Felipe Massa

Δε νομίζω να υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τον Felipe Massa ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος μέχρι το τέλος της καριέρας του, και, αν υπάρχουν, μάλλον δεν είναι πολλοί. Ας μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας: ο Βραζιλιάνος δεν ανήκει στους κορυφαίους τους αθλήματος, ενώ ούτε η Williams δείχνει ότι θα μπορέσει να κατασκευάσει ένα τρομερά ανταγωνιστικό μονοθέσιο στο μέλλον· για να το πω καλύτερα, ανίκητο.

Σημασία, όμως, δεν έχει τι πιστεύουμε εμείς, αλλά ο ίδιος ο Massa. Ο 34χρονος υποστηρίζει πως το όνειρό του για να κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο δεν έχει σβήσει, ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεται την αποχώρησή του από την ομάδα του Grove και τη Formula 1.

Νιώθω ότι οδηγώ πραγματικά καλά και ότι εκμεταλλεύομαι το μονοθέσιο με τον καλύτερο τρόπο. Ίσως, πολλοί δημοσιογράφοι έλεγαν λανθασμένα ότι το ατύχημα του 2009 έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο που οδηγώ.

Το παρελθόν μου στη Ferrari είναι παρελθόν. Το όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματα συνεχίζει να είναι ζωντανό. Θα είναι όνειρο μέχρι να ξέρω ότι δεν μπορεί να είναι πιθανό. Σχεδιάζω να κάνω τη Williams μια πιο ανταγωνιστική ομάδα. Είναι σπουδαίο που βρίσκομαι εδώ και δε νομίζω πως αυτό είναι απαγορευτικό για την ηλικία μου. Θα συνεχίσω να οδηγώ, έχω συμβόλαιο για φέτος κι επιλογή για ανανέωση, χωρίς να βλέπω κάποιους λόγους για ν’ αποχωρήσω.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...