Και τρίτη Ferrari F12 TRS, ακόμη πιο άγρια, ακόμη πιο όμορφη

Σχετικά άρθρα

Ferrari F12 TRS (2)

Αρχικά πιστεύαμε πως μόνο μια F12 TRS κατασκεύασε η Ferrari. Μια κόκκινη. Αργότερα είδαμε και μια μαύρη, και τώρα βλέπουμε πως η Ferrari έχει κατασκευάσει και τρίτη, σε ένα ιδιαίτερο γκρι χρωμιομένο χρώμα αυτή τη φορά. Βλέπεις τα σχεδόν 4 εκατ. δολάρια που την κοστολογεί η Ferrari, είναι αρκετά, ώστε αν κάποιος της ζητήσει να τα του κατασκευάσει μια, η Scuderia δεν θα το αρνηθεί.

Σε σχέση με την κόκκινη F12 TRS, η συγκεκριμένη διαθέτει διαφορετικά μπροστά φωτιστικά σώματα, νέο προφυλακτήρα με μεγαλύτερο splitter, με το καπό να μην διαθέτει το γυάλινο κάλυμμα, αφήνοντας τον V12 κινητήρα εκτεθειμένο. Νέοι είναι επίσης οι πλαϊνοί καθρέπτες, με τις ζάντες να είναι βαμμένες σε σκούρο χρώμιο.

Ferrari F12 TRS (1)

Στο πίσω μέρος υπάρχει νέας σχεδίασης προφυλακτήρας με πολύ επιθετικό διαχύτη. Βασίζεται πάνω στην F12berlinetta, διαθέτει targa οροφή και κίνηση παίρνει από τον 6,2-λίτρων V12 κινητήρα της F12 απόδοσης 740 ίππων με 690 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,1 δευτερόλεπτα και τα 0-200 χλμ/ώρα σε 8,1 δευτερόλεπτα

ΠηγήGESupercars

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα